Zanger en gitarist Paul Lockey treedt op bij Fitzgerald’s Bar in Nerja

NERJA – De Britse zanger/gitarist Paul Lockey treedt donderdag 13 augustus op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja. Dit gebeurt tijdens een zogeheten ‘All you can eat BBQ’.

Het optreden duurt van 19.00 tot circa 21.00 uur en vindt plaats op het terras van de bar. Deelname aan de barbecue kost tien euro per persoon. Lockey maakte eerder deel uit van de bands Band of Joy, Foundations en Bronco en brengt muziek vanaf de jaren ’50 tot moderne nummers. Reserveren (via de telefoonnummers +34 951 550 585 of +34 693 700 810) wordt aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s