Eén nieuw geval van Covid-19 besmetting in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja is maandag 10 augustus één nieuw geval van Covid-19 besmetting ontdekt. Dit meldt het Consejería de Salud y Familia van de Junta de Andalucía. Daarmee is het aantal geconstateerde besmettingen in Nerja opgelopen tot 18, hetgeen minder is dan 0,01 procent van de normale bevolking (exclusief de in de zomermaanden in grote getale aanwezige toeristen).

In de Axarquía-regio (waartoe Nerja behoort) steeg het aantal Corona-gevallen de afgelopen twee weken met 23 nieuwe gevallen. Sinds het begin van de pandemie kent de Axarquía momenteel 259 gevallen, waarvan er 196 zijn genezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s