Afsluiting La Caña Flamenca-serie met Marina Heredia

ALMUNECAR – De derde editie van de serie aan flamenco-shows onder de naam La Caña Flamenca wordt op vrijdag 28 augustus afgesloten met een optreden van Martina Heredia in de kustplaats Almuñécar (een kleine twintig kilometer boven Nerja gelegen).

De flamenco-serie La Caña Flamenco aan de Costa Tropical kent dit jaar haar derde editie. Deze serie van zeven flamenco-shows is uitgevoerd in de theaters van respectievelijk Albuñol, Salobreña, Almuñécar (3x), Torrenueva Costa en La Rábita. Marina Heredia sluit de reeks af op vrijdag 28 augustus met een open lucht-optreden in het Parque El Majuelo van Almuñécar.

De show begint om 22.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website https://www.redentradas.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s