Hervatting Champions League in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Deze week wordt de Europese voetbalcompetitie voor de Champions League hervat, na de gedwongen pauze vanwege het Covid-19 virus. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden deze wedstrijden vrijdagavond 7 augustus en zaterdag 8 augustus uitgezonden via diverse grote tv-schermen.

De Champions League wordt vrijdagavond hervat met Juventus-Olympique Lyonnais (0-1 in de eerste wedstrijd) en Manchester City-Real Madrid (eerste duel 2-1). Zaterdagavond zijn in deze competitie de duels FC Barcelona-Napoli (eerste duel 1-1) en Bayern München-Chelsea (waarbij de Duitsers een 3-0 voorsprong verdedigen) te zien. Al deze wedstrijden beginnen om 21.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s