Veiligheidscampagne op Nerja’s uitgaansplein Tutti Frutti

NERJA – Voor het tweede achtereenvolgende weekeinde houdt de Servicio de Atentión a la Movida (SAM) in samenwerking met de gemeente Nerja een veiligheidscampagne op hét uitgaansplein van Nerja, Plaza Tutti Frutti. Doel van de campagne is om jongeren bewust te maken van de preventieve maatregelen tegen het Covid-19  virus en de mogelijke gevolgen bij het niet naleven van de huidige veiligheidsvoorschriften.

De stand van het SAM is in de gehele maand augustus in het weekeinde geopend van 23.00 tot 03.00 uur. Naast de Covid-19 maatregelen worden onder anderen ook de risico’s van overmatig alcohol- en drugsgebruik belicht.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s