Vrijwel volledige bezetting rommelmarkt Nerja

NERJA – De wekelijkse rommelmarkt van Nerja (elke zondag op het terrein rond de Avenida de la Constitución in Nerja-West) kende zondag 5 juli weer een vrijwel volledige bezetting. De markt verdween evenals andere evenementen voor langere tijd van de kalender vanwege de Corona-crisis en kwam begin juni weer aarzelend op gang met een kwart van de normale bezetting.

Inmiddels is het aantal kramen weer fors uitgebreid en benadert de wekelijkse rommelmarkt weer de volledige bezetting. Op zondagochtend 5 juli was er weer sprake van een ‘ouderwetse drukte’ op de markt, wel worden bij de kramen allerhande Corona-voorzorgsmaatregelen getroffen.

Foto’s (c) Kim Broersma, NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s