Málaga CF door het oog van het naald

MALAGA – In een typisch degradatieduel kroop voetbalclub Málaga CF zondagavond door het oog van de naald. In het eigen stadion La Rosaleda stond na het duel met Albacete BP 0-0 als eindstand op het scorebord, waarbij Málaga het laatste kwartier met tien man stand hield in de stormloop van Albacete.

Beide ploegen balanceren dit seizoen op de degradatiestreep van de Segunda División en dat was te zien aan het vertoonde voetbal. Tot overmaat van ramp bewees de Albanese middenvelder van Málaga Keidi Bare zijn club in de 72ste minuut een uiterst slechte dienst door onbezonnen door te lopen op een tegenstander. Een gele kaart was het gevolg en aangezien hij amper twee minuten daarvoor ook al geel had gezien kon Bare met rood vertrekken.

Wat volgde was een chaotische slotfase waarin het onmachtige Albacete met een stormloop probeerde de wanhopig klungelende Málaga-defensie te verschalken. De thuisclub wankelde, de Marokkaanse doelman Munir verrichtte heldendaden en de Albacete-aanval liep zich keer op keer stuk in de kluwen aan spelers rond het strafschopgebied van de Andalusische club. Uiteindelijk werd er niet gescoord en staan beide teams nog altijd nèt boven de degradatiestreep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s