Zonnige en warme week rond Nerja

NERJA – Veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 30 graden Celsius. Dat zijn de huidige weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken voor de komende week.

Voor zondag 5 juli en maandag 6 juli voorziet Aemet een gemiddelde dagtemperatuur van 28 graden Celsius, dinsdag en woensdag ligt deze iets boven de grens van 30 graden Celsius in de huidige weersverwachtingen. De wind laat het de komende dagen zo goed als afweten en speelt vanaf woensdag weer mee met een zwakke tot matige bries.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s