ICTE-keurmerk voor stranden van Nerja

NERJA – De stranden van Nerja zijn de afgelopen week gekeurd en voorzien van het kwaliteitskeurmerk van het ICTE (Instituto para la Calidad Turistíca de España). Volgens wethouder strandzaken Francis Arce hebben alle stranden van Nerja de uitgebreide controles goed doorstaan.

De keuring is een jaarlijks terugkerende procedure en moet samen met andere keuringen, zoals die voor het voldoen aan de ISO-normen en de Q (kwaliteits)-keuringsprocedure,s zorgen voor een hoogwaardige veiligheids- en gezondheidssituatie op de Spaanse stranden.

Bij de ICTE-keuring werden de afgelopen dagen allerlei zaken gecontroleerd. Onder meer de douches, toiletten, ligbedden, afvalinzameling en de aanwezigheid van gekwalificeerd EHBO-personeel en –materialen zijn daarbij aan onderzocht. Ook werden er diverse reddingsoefeningen uitgevoerd, die goed werden doorstaan.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s