Granada CF in extremis naast Valencia

GRANADA – In de 34ste speelronde van de Spaanse Primera División kwam voetbalclub Granada CF zaterdagavond vier minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd alsnog naast opponent Valencia: 2-2. Daarmee hielden beiden middenmoters elkaar in evenwicht, nadat het er lange tijd naar uitzag dat thuisclub Granada in het stadion Los Nuevos Cármenes met lege handen bleef staan.

Na een doelpuntloze eerste helft kwam Granada in de 61ste minuut op voorsprong via Carlos Fernández, die een toegekende strafschop benutte. Lang duurde de vreugde niet voor de thuisclub: amper twee minuten later liet Manuel Vallejo de gelijkmaker noteren en nog eens vijf minuten bracht een treffer van de Portugees Gonçalo Ganchinho zijn club Valencia aan de leiding in de wedstrijd: 1-2. Vier minuten voor tijd bracht Federico Vico Villegas beide ploegen alsnog op gelijke hoogte: 2-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s