Spaanse en Engelse voetbalcompetities te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de diverse competities te zien.

Zo is bij El Fuego zaterdag 4 juli  (aanvang 16.00 uur) de wedstrijd in de Engelse Premier League tussen de huidige nummer drie op de ranglijst, Leicester City, en Crystal Palace (aanvang 16.00 uur) te zien. Tegelijkertijd treedt  Manchester United op eigen veld aan tegen AFC Bournemouth. Later op de dag staan ook de duels Wolverhampton Wanderers-Arsenal (18.30 uur) en Chelsea-Watford (21.00 uur) op de rol. Op zondag 5 juli speelt koploper Liverpool om 17.30 uur tegen Aston Villa en wordt vanaf 20.00 uur de wedstrijd tussen Southampton en Manchester United afgewerkt.

In de Spaanse Segunda División speelt Málaga CF op zondag 5 juli om 19.30 uur in het eigen La Rosaleda-stadion tegen Albacete. Granada CF komt zaterdag 4 juli in actie voor de Primera División. De Andalusische formatie neemt het, in het Estadio Nuevo Las Cármenes van Granada, vanaf 22.00 uur op tegen Valencia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s