Gemeente Nerja lanceert promotie-campagne

NERJA – De gemeente Nerja heeft een campagne gelanceerd die tot doel heeft de lokale middenstand te steunen in de pogingen de Corona-crisis het hoofd te bieden. Met de slogan ‘Mejor más cerca, como siempre’ (vrij vertaald ‘zoals altijd, beter dichtbij’) maakt een uitgebreide promotie-campagne via de lokale radio- en televisiezenders hiervan deel uit.

Ook worden er raamposters uitgedeeld aan bedrijven die aan alle gestelde veiligheidsvoorwaarden voldoen met de tekst ‘Comercio Seguro’. Wethouder Javier López stelt daarbij dat het belangrijk is voor de lokale economie om zo snel mogelijk te herstellen, zodat er weer werkgelegenheid komt voor de inwoners van Nerja en daarmee stappen worden gezet in de richting van ‘het nieuwe normaal’.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s