Granada CF onderuit in eigen huis

GRANADA – De kansen op plaatsing voor Europees voetbal zijn voor voetbalclub Granada CF sinds zondagavond drastisch geslonken. De Andalusische formatie ging in de 32ste speelronde voor de Primera División op eigen veld met  1-2 onderuit tegen het Baskische Eibar, waardoor Granada kostbare punten verspeelde in de jacht op een Europees ticket voor het volgende seizoen.

In het Estadio Nuevo Las Cármenes namen de bezoekers al na een kwartier spelen de leiding via de Argentijn Pablo De Blasis. Granada knokte zich kort na rust met de gelijkmaker via Roberto Soldado nog wel terug in de wedstrijd. Halverwege de tweede helft trok Eibar toch de punten naar zich toe dankzij de winnende treffer van Kike: 1-2.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s