Málaga CF boekt belangrijke winst op Girona

MALAGA – In het eigen voetbalstadion La Rosaleda heeft Málaga CF zondagavond 28 juni een belangrijke 2-0 overwinning geboekt op Girona. Door de winst heeft de Andalusische club iets meer afstand genomen van de degradatiestreep in de Segunda División.

Met nog vier speelronden voor de boeg staat de blauw/witte formatie nu op de vijftiende plaats van de ranglijst met 44 punten, drie punten boven het op de negentiende plaats (waar de degradatiestreep is getrokken) staande Real Oviedo. Donderdag 2 juli (21.45 uur) wacht een uitwedstrijd tegen Real Vallecano, op zondag 5 juli staat er een thuiswedstrijd (19.30 uur) op de rol tegen Albacete. De competitie wordt door Málaga CF afgesloten met een thuisduel op donderdag 9 juli tegen Deportivo La Coruña en een uitwedstrijd op zondag 12 juli tegen Sporting Gijón.

Tegen Girona kwam Málaga na twintig minuten voetbal op een 1-0 voorsprong via Miguel Ángel Garrido. Twee minuten later werd Girona-middenvelder Cristian Rivera met een rode kaart van het veld gestuurd en leek de wedstrijd al vroeg beslist. De Albaniër Armando Sadiku verdubbelde vijf minuten na rust de voorsprong (2-0). Halverwege de tweede helft werd ook Málaga-middenvelder Adrian González door de arbiter van het veld gestuurd.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s