Stijging van de temperaturen na weekeinde

NERJA – De temperaturen rond Nerja lopen na het komend weekeinde omhoog, zo verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen. Volgens de meteorologen stijgt het kwik daarbij tot een gemiddelde dagtemperatuur van circa 30 graden Celsius.

Wel is er de komende dagen sprake van bewolking en het fenomeen ‘zeemist’, terwijl de wind de komende dagen in kracht afneemt. De gemiddelde dagtemperatuur schommelt de komende dagen rond de 25 graden Celsius, vanaf maandag 22 juni gaat deze verder omhoog in de voorspellingen van Aemet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s