Extra materialen voor reddingdiensten Nerja

NERJA – De Junta de Andalucía heeft voor een bedrag van ruim een halve ton aan materialen beschikbaar gesteld aan de gemeente Nerja, om in de zomermaanden de strandwachten en reddingsdiensten bij te staan in de strijd tegen het Covid-19 virus. Eerder werden al 45 extra strandwachten aangesteld op kosten van de Junta de Andalucía.

Zo werden onder meer een terreinwagen, een squad, een jetski (met aanhanger) en allerlei kleinere materialen beschikbaar gesteld aan de reddingsdiensten. Ook zijn de schoonmaakploegen en onderhoudsdiensten voor het zomerseizoen uitgebreid.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s