Extra inzameling van verpakkingsmaterialen in binnenstad gedurende de zomerperiode

NERJA – Gedurende de zomermaanden is er dagelijks een extra inzameling van verpakkingsmaterialen in de binnenstad van Nerja. De gemeente wil met deze, jaarlijkse, actie werken aan een beter en schoner imago voor het centrum van Nerja en voorkomen dat de vuilniscontainers overval raken met dit soort afval.

Winkeliers wordt gevraagd om rond 15.00 uur grote verpakkingsmaterialen zoals kartonnen dozen en dergelijke buiten te zetten, zodat de gemeente deze in de siësta-tijd met een speciaal voertuig kan inzamelen en daarna kan overgaan tot recycling. De straten waar de dienst wordt uitgevoerd zijn vooralsnog de Calle Diputación, Calle El Barrio, Plaza Cavana, Puerta del Mar, Calle Pintada, Calle Angustias, Calle Cruz en Calle Granada.

Wethouder Gema García sluit niet uit dat deze zone nog wordt uitgebreid. “We staan open voor suggesties vanuit de winkeliers en de horeca. We moeten met zijn allen werken aan het imago van onze binnenstad.” De actie loopt tot 15 september.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s