Flying Dolphins speelt bij Fitzgerald’s Bar in Nerja

NERJA – De in de Axarquía-regio vermaarde en populaire band The Flying Dolphins treedt zaterdagavond 20 juni op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

Het optreden begint om 20.00 uur en duurt tot circa 22.30 uur, de toegang is vrij. Wel is het, gezien de beperkte capaciteit in verband met de voorzorgsmaatregelen rond het Corona-virus én de verwachte drukte, noodzakelijk om vooraf een tafel te reserveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s