Granada CF geeft winst in slotfase uit handen

SEVILLA – In de Andalusische voetbalderby voor de Spaanse Primera División tussen Real Betis Sevilla en Granada CF hebben de bezoekers maandagavond in de laatste vijf minuten een 0-1 winst uit handen gegeven. Real Betis scoorde in die fase twee keer, Granada stelde in de slotminuut alsnog een punt veilig: 2-2.

De thuisclub was maandagavond veruit de bovenliggende partij (80% van het balbezit), maar zag Granada na een half uur spelen op 0-1 komen dankzij een treffer van Carlos Fernández Luna. Granada verdedigde deze minieme voorsprong lang en succesvol, tot Sergio Canales Madrazo vijf minuten voor tijd Real Betis uit een toegekende strafschop langszij schoot.

Drie minuten later leek Cristian Tello Herrera het duel in het voordeel van de thuisclub te beslissen toen hij de 2-1 liet aantekenen. Een treffer in de slotminuut van Roberto Soldado Rillo redde op de valreep een punt voor Granada CF.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s