Mobiele bloedbank komt naar Nerja

NERJA – De mobiele bloedbank ‘Dona Sangre’, van de Unidad móvil del Centro de Transfúsion, Tejidos y Céculas de Málaga, doet maandag 22 juni Nerja weer aan. Dit gebeurt in de Sala Mercado aan de Plaza de la Ermita 12 in de binnenstad van Nerja.

Vanwege de huidige Corona-crisis en het voorkomen van een verzameling aan te veel mensen op één plaats, is het noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch tot en met vrijdag 19 juni via het telefoonnummer 951 034 120. Het doneren van bloed kan op maandag 22 juni van 10.00-14.00 uur en van 17.30-21.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s