Málaga CF onderuit in eigen huis

MALAGA – In het eigen voetbalstadion La Rosaleda kreeg voetbalclub Málaga CF vrijdagavond het deksel hard op de neus bij de herstart van de competitie in de Segunda División. Ondanks een duidelijk veldoverwicht ging de Andalusische formatie met 1-3 onderuit tegen het bezoekende Huesca.

De wedstrijd begon voor Málaga met een valse start, toen middenvelder David Ferreira al na twee minuten de openingstreffer liet aantekenen voor de bezoekers: 0-1. Toen Huesca-speler Juan Carlos Real na een klein half uur met een rode kaart van het veld werd gestuurd, kreeg de thuisclub de kans om weer terug in de wedstrijd te komen. Dat gebeurde ook: de Albanees Armando Sadiku benutte drie minuten voor rust een toegekende strafschop en zette daarmee beide ploegen weer op gelijke hoogte: 1-1.

De vreugde was voor Málaga van korte duur. Op slag van rust benutte Daniel Raba aan de andere kant een penalty, waardoor de bezoeker met een 1-2 voorsprong pauze ingingen. Twaalf minuten na de hervatting werd ook Málaga-verdediger David Rodríguez Lombán met rood weggestuurd, waardoor beide ploegen met tien man de resterende speeltijd moesten volmaken. Huesca toonde zich daarbij de meest geslepen ploeg en trok tien minuten voor tijd met een derde doelpunt (maker Rafael Mir) de winst definitief over de streep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s