Voetbalclub Granada CF moeizaam naar winst

GRANADA – Voetbalclub Granada CF is het sluitstuk van de Spaanse voetbalcompetitie in de Primera División begonnen met een zwaar bevochten 2-1 winst op Getafe. In het Estadio Nuevo Los Cármenes van Granada liep de thuisclub lang achter de feiten aan en werd pas in de slotfase een 0-1 achterstand omgebogen in een 2-1 overwinning.

Getafe kwam na twintig minuten op voorsprong via een treffer van David Timor Copoví. Pas diep in de tweede helft kwam Granada terug in de wedstrijd. Eerst tekende Carlos Fernández twintig minuten voor tijd voor de gelijkmaker, tien minuten later bracht dezelfde speler een tweede treffer voor de Andalusische club op het scorebord: 2-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s