Strandwachten redden twee zwemmers uit zee bij Maro

NERJA/MARO – Voor de kust van het strandje Cala del Pino, bij het naast Nerja gelegen kustdorp Maro, zijn  donderdag 11 juni twee zwemmers gered die in moeilijkheden waren geraakt door de sterke stroming. De twee werden door strandwachten op jetski’s uit het water gehaald.

Het duo werd met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het gezondheidscentrum van Nerja voor nader onderzoek. De reddingsactie werd bemoeilijkt door golven van circa drie meter hoogte, die ontstonden door de harde wind.  

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s