Hervatting voetbalcompetities in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De hervatting van zowel de Spaanse als de Engelse voetbalcompetitie is in Nerja onder meer te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Voetbalclub Málaga CF hervat vrijdag 12 juni de voetbalcompetitie in de Segunda División met met een thuiswedstrijd tegen SD Huesca. De wedstrijd wordt, vanwege het Corona-virus, achter gesloten deuren afgewerkt in het La Rosaleda-stadion. Het duel tussen de huidige nummer veertien van de stand (Málaga, 38 punten) en subtopper Huesca (vierde met 50 punten) begint om 19.30 uur.

Op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip hervat in de Primera División Granada CF (negende in de stand, 38 punten) in het stadion Nuevo Los Cármenas van Granada de competitie met een thuiswedstrijd tegen Getafe (46 punten).

De Engelse Premier League hervat de competitie op woensdag 17 juni om 19.00 uur met de wedstrijd Aston Villa-Sheffield United, on 21.15 uur staat die avond ook het duel tussen Manchester City en Arsenal op het programma.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s