Temperaturen rond Nerja gaan weer omhoog

NERJA – De temperaturen rond Nerja lopen de komende dagen weer iets op. Dit weekeinde blijft het kwik nog steken op een gemiddelde dagwaarde van zo’n 25 graden, daarna gaan de temperaturen langzaam richting de 30 graden Celsius.  Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste voorspellingen.

Vrijdag 12 juni lijkt in die verwachtingen nog een grotendeels bewolkte dag te worden met een gemiddelde temperatuur van 23 graden, de dagen daarna regeert de zon en gaan de temperaturen weer gestaag omhoog. Wél blijft de, bij vlagen harde, wind de komende week een spelbreker voor de strandgangers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s