Renovatie Plaza Tutti Frutti

NERJA – Het centrale uitgaansplein van Nerja, Plaza Tutti Frutti, ondergaat nog voor deze zomer een renovatie. Wethouder Gema García kondigde woensdag 10 juni aan dat er de komende weken reparaties staan gepland en dat er achterstallig onderhoud wordt verricht.

Onder meer de banken rondom de bomen worden daarbij geschilderd en gerepareerd, ook worden er reparaties uitgevoerd aan de bestrating en de ondergrondse containers. Daarnaast wordt er gewerkt aan een verbetering van de groenvoorziening op en rond het plein.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s