Torre del Mar lanceert Ruta del Helado

TORRE DEL MAR – De kustplaats Torre del Mar lanceert volgende week de eerste versie van de Ruta del Helado. Deze ‘ijsroute’ werkt op dezelfde manier als de bekende Tapasroutes, waarbij de deelnemende etablissementen hun eigen specialiteiten serveren aan de deelnemers voor de prijs van drie euro.

De deelnemers kunnen daarna het ijs een waardering geven op een speciaal daartoe bestemd formulier en daarmee meedingen naar de hoofdprijs van 300 euro. Aan deze eerste Ruta del Helado van Torre del Mar doen zeven zaken mee: Zeus, Neptuno, Buenavista, Tramontana, Ana Garrigós, Sanoni en La Golosa.

Deze eerste Ruta del Helado loopt van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juni.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s