36 Overtredingen van de ‘Corona-regels’ in Nerja

NERJA – Agenten van de Policía Local hebben de afgelopen week 36 keer moeten optreden in Nerja in verband met overtredingen van de tijdelijke Corona-regelgeving. Daarmee is het aantal overtredingen in Nerja sinds de invoering op 14 maart opgelopen tot 244. Arrestaties werden er de afgelopen week niet verricht.

Veel van de overtredingen gedurende de afgelopen week hadden te maken met ongeoorloofd zonnebaden op het strand en het tóch de zee ingaan ondanks de geldende verboden. Daarnaast gingen er negen mensen op de bon wegens het nuttigen van alcoholische drank op het strand of de openbare weg, in drie gevallen werd een bon werd uitgeschreven aan mensen die vanuit een naburige provincie Nerja binnen kwamen.

De politie waarschuwt dat ook de komende dagen nauwlettend wordt toegezien op het vermijden van fysiek contact, het onderling bewaren van twee meter afstand én het gebruik van mondkapjes in situaties waarbij de onderlinge afstand minder dan twee meter is. Tevens wordt de bevolking afgeraden om tijdens de wandelingen naar drukke gebieden te gaan.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s