Rommelmarkt keert terug in Nerja

NERJA – Met ingang van zondag 30 mei keert de wekelijkse rommelmarkt aan de Avenida de la Constitución terug in Nerja. Voorlopig met een bezetting van 25% van het aantal kramen, waardoor er zondag maximaal vijftig kramen van het normale aantal van circa tweehonderd operationeel zullen zijn.

Het is zondag de eerste markt in Nerja sinds de uitbraak van de Corona-crisis. Zowel marktkooplieden als bezoekers zijn daarbij verplicht een mondkapje te dragen. Tevens worden er een aantal desinfecterende- en voorzorgsmaatregelen getroffen.

De eveneens wekelijkse (op dinsdagen) warenmarkt vindt vooralsnog geen doorgang. Zowel de markthandelaren als de gemeente Nerja willen daarmee wachten tot de stad Fase drie van het de-escalatieplan heeft bereikt.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s