Heropening gemeentelijke padelbanen

NERJA – De gemeentelijke padelbanen van Nerja, naast het overdekte zwembad en achter de sportvelden aan de N-340, zijn vanaf maandag 1 juni weer open voor gebruik. De openingstijden daarbij zijn van 09.00 tot 13.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur.

De heropening maakt deel uit van het gemeentelijk herstelproces qua toegankelijkheid van de gemeentelijke sportaccommodaties, waarbij allerlei voorzieningen zijn getroffen in verband met het Corona-virus. De padelbanen werden begin vorig jaar geheel gerenoveerd, waarbij onder meer de ondergrond werd vernieuwd.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s