Zonnige week voor Nerja

NERJA – Volgens de meest recente voorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) kan Nerja zich opmaken voor een periode met veel zon en gemiddelde dagtemperaturen die tegen de 30 graden Celsius aanhikken.

Zowel voor zaterdag 23 als zondag 24 mei zijn daarbij gemiddelde temperaturen van 28 graden Celsius voorzien. Ook de week daarna blijft het fraai zomerweer, al lopen de gemiddelde dagtemperaturen daarbij iets terug naar circa 25 graden Celsius. Van regen of wind is de komende week volgens Aemet géén sprake, wel is er af en toe vorming van sluierbewolking aan de Costa del Sol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s