Señora de las Angustias-kerk maandag weer open voor publiek

NERJA – De kerk Ermita de Nuestra Señora de las Angustias in Nerja (bij de centrale taxi-standplaats naast het centrum van de stad) opent maandag 25 mei haar deuren weer voor het publiek. Wel dienen daarbij de nodige veiligheidsregels in acht te worden genomen, zo kondigde wethouder Gema Laguna vrijdag 22 mei aan.

Die regels bestaan onder meer uit het onderling afstand houden (minimaal twee meter) en het desinfecteren van de handen bij binnenkomst. De kerk is vooralsnog vanaf maandag tot en met zaterdag geopend tussen 09.00 en 12.00 uur in de ochtenden en van 17.30 tot 19.30 uur in de avonduren.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s