Zonnige week en oplopende temperaturen

NERJA – Een week met veel zon en gemiddelde dagtemperaturen die langzaam richting de 30 graden Celsius gaan. Dat zijn de huidige voorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken.

Van regen is volgens Aemet voorlopig  geen sprake meer, de zomer lijkt te beginnen. Vandaag (maandag 18 mei) blijft de gemiddelde dagtemperatuur onder een blauwe lucht en veel zon nog steken op circa 22 graden Celsius, in de loop van de week loopt het kwik langzaam verder op.

De wind laat het deze week afweten, waardoor aan het einde van de week temperaturen rond 26 graden Celsius worden verwacht door de meteorologen. De zon speelt daarbij een voorname rol, al is er af toe sprake van wat (sluier)bewolking.

Weer20200518

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s