Sportvissen weer toegestaan rond Nerja

NERJA – Sportvissers mogen met ingang van maandag 18 mei hun hobby weer beoefenen rond Nerja. Javier López, wethouder van visserij- en landbouwzaken in Nerja, gaf dit maandagochtend aan in een persbericht.

Tot en met 14 juni mogen de sportvissers vrijuit hun gang gaan, mits er aan alle veiligheidsmaatregelen (onderlinge afstand van twee meter, mondmasker etcetera) wordt voldaan. Na 14 juni begint het officieel het ‘badseizoen’, waarin de vissers alleen tussen 22.00 uur en 10.00 uur hun hengels mogen uitwerpen. Van 23 juni tot 25 juni (San Juan-viering) en op 16 juli (viering Virgen del Carmen) is sportvissen niet toegestaan binnen de gemeente Nerja.

Nerja sportvissenFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s