Negende editie schaaktoernooi Nerja Open Arena

NERJA – Op initiatief van de schaakvereniging Ajedrez Balcón de Europa uit Nerja wordt zaterdag 16 mei tussen 17.00 en 19.00 uur de negende editie van het Nerja Open Arena-schaaktoernooi gehouden. Het betreft een online-schaaktoernooi.

Om te registreren dienen potentiële deelnemers zich aan te melden via de link https://www.ajedreznerja.com . Ook de reglementen en spelregels zijn op deze website te vinden. De partijen hebben een tijdslimiet van zes minuten met daarbij vijf seconden per zet.

Nerja Schaaktoernooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s