Één nieuwe besmetting in Axarquia-regio

NERJA – Het aantal geregistreerde Corona-besmettingen binnen de Axarquía-regio (waartoe onder meer Nerja, Frigiliana en Torrox behoren, red.) is het afgelopen etmaal met één geval opgelopen naar een totaal van 132. De provincie Málaga kende een toename van 48 gevallen, terwijl geheel Andalucía het aantal besmettingen zag stijgen met 107 gevallen.

Het virus eiste het afgelopen etmaal zes nieuwe dodelijke slachtoffers in Andalucía, waarvan één in de provincie Málaga. In de afgelopen 24 uur werden er in de provincie Málaga vijftig mensen genezen verklaard.

Velez ziekenhuis foto AN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s