Gemeente Nerja roept bevolking op tot het doneren van voedsel voor de minima

NERJA – De gemeente Nerja heeft bij monde van wethouder sociale zaken Daniel Rivas een oproep gedaan aan de lokale bevolking tot het doen van donaties voor de meest behoeftige gezinnen in Nerja in het gevecht tegen het Corona-virus. Het gaat daarbij vooral om de meest noodzakelijke levensmiddelen.

De produkten kunnen dagelijks (op werkdagen) tussen 10.00 en 13.00 uur worden gebracht bij het gebouw van de Servicios Sociales de Nerja, naast de achteringang van de Mercadona-supermakt in het centrum van de stad aan de Calle San Miguel. De gemeente verzoekt om bij de aanlevering van dergelijke goederen zowel een gezichtsmasker als handschoenen te dragen.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s