Eén nieuwe Corona-besmetting in Nerja

NERJA – In het afgelopen etmaal is er één nieuwe Corona-besmetting geconstateerd binnen de gemeente Nerja, waarmee het totaal in Nerja nu is opgelopen naar acht gevallen. Deze nieuwe besmetting maakt deel uit van de reeks aan negen nieuwe gevallen binnen de Axarquía-regio. Vijf daarvan werden geconstateerd in Vélez-Málaga, twee in Rincón de la Victoria en één in zowel Algarrobo als Nerja,

Het totale aantal Corona-besmettingen in de Axarquía staat nu op 306, waarvan inmiddels meer dan zestig procent genezen is verklaard. Voor wat de gehele provincie Málaga betreft werden er in het afgelopen etmaal 42 nieuwe gevallen gemeld met daarbij één dodelijk geval. Het totaal aantal dodelijke slachtoffers in de provincie Málaga steeg daarmee naar 271.

Dit blijkt uit de vandaag (zondag 10 mei) gepubliceerde cijfers van de Junta de Andalucía.

Corona 20200510Infographic (c) Junta de Andalucía

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s