Nieuwe regenweek in aantocht voor Nerja

NERJA – Na een week met fraai voorjaarsweer lijkt er een nieuwe regenweek in aantocht voor Nerja en omgeving. Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersverwachtingen.

Op zaterdag 9 mei speelt de zon nog een belangrijke rol aan de Costa del Sol, met daarbij een gemiddelde dagtemperatuur van circa 20 graden Celsius. Voor zondag voorziet Aemet echter veel regenval gedurende de gehele dag.

Na een droge maandag valt er volgens Aemet de rest van de komende week vrijwel iedere dag neerslag. De dagtemperaturen blijven schommelen rond de 20 graden terwijl de wind vooral op maandag bij tijd en wijle krachtig is.

Weer20200509

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s