Renovatie diverse straten in Nerja hervat

NERJA – De renovatie-wegwerkzaamheden aan de Avenida de la Constitución, die in januari waren begonnen en op 17 maart werden stilgelegd vanwege het Corona-virus, zijn deze week hervat. Ook de stilgelegde werkzaamheden aan de Calles Sorolla, Solana en Zuloaga in Nerja zijn door de gemeente hervat.

Voor de laatstgenoemde straten betreft het zowel bestrating, verlichting, riolering als bewegwijzering. Voor de Avenida de la Constitución geldt dat er tevens wordt gewerkt aan de trottoirs en de groenvoorziening. Ook op andere plekken in Nerja zijn aanvankelijk stilgelegde wegwerkzaamheden opnieuw begonnen.

Nerja wegwerkFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s