Policía Local gaat strenger optreden in Nerja

NERJA – De Policía Local van Nerja heeft aangekondigd strenger te gaan optreden tegen mensen die de verplichte veiligheidsvoorschriften rond het Corona-virus aan hun laars lappen. Daartoe zal met name donderdagavond 7 mei druk worden gepatrouilleerd langs de stranden van Torrecilla en Playazo in Nerja.

Daar werden woensdagavond 6 mei groepen mensen gesignaleerd die de, momenteel voorgeschreven, onderlinge afstand van twee meter niet respecteerden. De politie gaat nu zonder pardon bekeuringen uitdelen aan overtreders.

De afgelopen week gingen in Nerja zestien personen op de bon wegens het negeren van de momenteel geldende regelgeving inzake het Corona-virus. Daarmee is het totaal aan uitgeschreven ‘Corona-bekeuringen’ sinds het begin van de crisis in Nerja opgelopen naar 194.

Playazo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s