Wegwerkzaamheden in centrum van Nerja

NERJA – In het centrum van Nerja wordt de huidige rustige periode door de gemeente Nerja volop benut door achterstallige werkzaamheden aan straten en trottoirs uit te voeren. Door de Corona-crisis en daaraan verbonden maatregelen zijn er momenteel relatief weinig voetgangers op straat waardoor de gemeente nog voor de zomer een inhaalslag tracht te maken.

Daarbij gaat het in eerste instantie om herstelwerkzaamheden aan de Calle Carmen en de Calle Castilla Pérez, waar schade is ontstaan aan het wegdek en de trottoirs door de groei van boomwortels. Ook de Calle Cristo en de verbindingstrap tussen de Calle Olivarillo en de Calle Puente del Miso ondergaan deze en de komende week renovatiewerkzaamheden.

Nerja wegwerkzaamheden herstelFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s