De laatste drie weken géén nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja zijn de laatste drie weken géén nieuwe Corona gevallen geconstateerd. Dit blijkt uit de laatst gepubliceerde cijfers van het Ministerie van Volksgezondheid in Andalucía.

Daarmee blijft het aantal geconstateerde  Corona-besmettingen in Nerja sinds het begin van de crisis op zeven staan. In de Axarquía-regio, waartoe onder meer Nerja, Frigiliana en Torrox behoren, staat dit aantal nu op 159 (waarvan twaalf gevallen in de afgelopen twee weken). Veertien mensen zijn in deze regio overleden, 86 werden er genezen verklaard.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s