Zomerse temperaturen lopen iets terug aan einde van de week

NERJA – De huidige en bijna zomerse temperaturen rond Nerja lopen iets terug aan het einde van de week. Waar het kwik vandaag (dinsdag 5 mei) nog een gemiddelde waarde haalt van 27 graden Celsius loopt de dagtemperatuur in de weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) de komende dagen langzaam naar beneden.

Volgend weekeinde voorzien de meteorologen temperaturen van net boven de 20 graden, terwijl er op zondag 10 mei een grote kans op regenbuien is in de huidige prognoses. Van wind is er de komende dagen nauwelijks sprake, ook hiervan is de verwachting dat deze op zondag 10 mei weer de kop opsteekt.

Weer20200505

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s