San Isidro-viering van de baan

NERJA – De jaarlijkse San Isidro-viering in Nerja gaat dit jaar niet door vanwege de maatregelen rond het Corona-virus. De aan dit feest gerelateerde posterontwerp-wedstrijd van de gemeente Nerja gaat wél door, zo kondigde de gemeente Nerja deze week aan op haar website.

Het winnende ontwerp zal daarbij worden gebruikt voor de officiële poster van 2021. Normaal gesproken maken honderden inwoners van Nerja bij dit traditionele feest (jaarlijks op 15 mei) een ‘bedevaartstocht’ (met ossenkarren, paarden en lopend in Andalusische klederdracht) vanuit het centrum van Nerja naar de Grotten van Maro, waarbij de route is omzoomd door duizenden belangstellenden. Afgesloten werd er dan met een groot feest inclusief optredens van muziekbands op het feestterrein bij de Grotten van Nerja in Maro.

San Isidro 2015 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s