MTB-versie Vuelta Andalucía verplaatst naar oktober

NERJA – De jaarlijkse Vuelta Andalucía voor MTB-fietsers is verplaatst naar oktober. Vooropgesteld dat het Corona-virus tegen die tijd onder controle is staat de wielerronde door Andalucía nu gepland van donderdag 8 tot en met zondag 11 oktober.

De MTB-versie van de Vuelta Andalucía MTB wordt jaarlijks in mei verreden, maar kon vanwege de momenteel geldende beperkingen deze maand geen doorgang vinden. De eerste etappe voert de deelnemers nu op donderdag 8 oktober naar Ubrique, een dag later eindigt de tweede etappe in Manilva. Op zaterdag 10 oktober is de finish van de derde etappe in Mijas, de finish van de slotetappe (zondag 11 oktober) ligt in Málaga.

Voor verdere informatie en de mogelijkheid tot inschrijving: http://www.vueltaandaluciamtb.es/ .

Vuelta Adalucia MTB 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s