Gemeente Nerja versnelt afhandeling van aanvragen voor documenten

NERJA – De gemeente Nerja heeft de procedure bij het aanvragen van registratiedocumenten versneld. Hierdoor hoeven mensen die gedurende de Corona-crisis dringend officiële documenten nodig hebben voor bankzaken of andere procedures niet langer dagen te wachten voordat ze over de benodigde documenten kunnen beschikken.

De meeste procedures kunnen inmiddels ook vanuit huis en via internet worden afgehandeld op de link https://sedeelectronica.nerja.es . Informatie is telefonisch (op werkdagen) verkrijgbaar via de nummers 952 548 481 en 952 548 484 of via e-mail: omac@nerja.es .

Nerja Documenten gemeenteFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s