Verscherpte controles op toegangswegen tot kustplaatsen

ALMUNECAR/LA HERRADURA/NERJA – De Policía Local houdt met ingang van vrijdag 1 mei drie dagen lang verscherpte controles op de toegangswegen van de kustplaatsen aan de Costa del Sol. Zo staan er politieposten op de toegangswegen naar diverse kustplaatsen vanaf de snelweg A-7 en de kustweg N-340.

De intensivering van de controles is een gevolg van het ‘lange weekend’ (vrijdag 1 mei is een nationale feestdag in Spanje, red.), waarbij veel Spanjaarden gewoontegetrouw een verblijf in hun tweede huis aan de kust op het oog hebben. Door de huidige beperkingen inzake de Corona-maatregelen is een dergelijke verplaatsing vanuit het binnenland of omliggende plaatsen momenteel niet toegestaan.

Almunecar Corona VerkeerscontrolesFoto (c) Ayuntamiento de Almuñécar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s