Lichte versoepeling Corona-maatregelen

NERJA – Met ingang van zaterdag 2 mei geldt er een lichte versoepeling van de Corona-maatregelen, waarbij ook volwassenen onder voorwaarden en binnen bepaalde tijden buiten mogen wandelen en/of sporten. Daarbij is de regel vooralsnog dat het maximaal één uur lang is tussen 06.00 en 10.00 uur ‘s ochtends óf tussen 20.00 en 23.00 uur in de avond.

Tussen 12.00 en 19.00 uur mogen kinderen onder veertien jaar maximaal één uur (dit is ingekort vanaf anderhalf uur) onder begeleiding van de ouders buiten zijn. Voor ouderen vanaf 70 jaar geldt dat ze tussen 10.00 en 12.00 uur in de ochtenduren óf tussen 19.00 en 20.00 in de avond op straat mogen zijn.

Deze regels gelden voor steden en dorpen met meer dan vijfduizend inwoners. In kleinere dorpen is er met ingang van zaterdag bewegingsvrijheid tussen 06.00 en 23.00 uur.

Nerja welkom 1

4 gedachten over “Lichte versoepeling Corona-maatregelen

    1. Beste Cees,
      U reageert op een bericht van ruim twee (!) maanden geleden. Inmiddels is er veel veranderd in de situatie, zoals u kunt lezen in onze recente berichtgeving. Wat uw vraag betreft: stranden zijn er om u te verpozen, in restaurants kunt u eten. Zowel de stranden als de restaurants zijn toegankelijk, tot de maximum capaciteit is bereikt, Alles volgens de huidige Corona-regelgeving, dus onderling 1,5 meter afstand houden en als dat niet lukt dient u een mondmasker te dragen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s