Temperaturen rond Nerja schieten verder omhoog

NERJA – De temperaturen rond Nerja en omgeving schieten de komende dagen verder omhoog, waarbij na het weekeinde de grens van dertig graden Celisus (als gemiddelde dagtemperatuur) wordt aangetikt. Dit voorspellen de meteorologen van de Spaanse weerdienst Agencia Estatal de Meteorología in hun jongste weersverwachtingen.

Op vrijdag loopt het kwik op tot een gemiddelde waarde van 24 graden Celsius, daarna stijgen de temperaturen trapsgewijs tot bijna 30 graden in de eerste helft van de volgende week. De wind, die de afgelopen dagen bij tijd en wijle een spelbreker was, gaat verder liggen en speelt de komende dagen nauwelijks een rol. Van regen is volgens Aemet voorlopig geen sprake.

Weer20200501

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s